Úvodní slovo ředitele



Vážení,
rok 2023 byl pro nás obdobím významných úspěchů a pozitivních změn. Naše služba SASRD Felix Familia se od ledna rozrostla o území ORP Dobruška, čímž se otevřely nové možnosti a příležitosti pro pomoc a podporu rodinám s dětmi. Společně s rozšířením působnosti jsme přijali do našeho kolektivu dva nové pracovníky.
Pomoci rodinám je pro nás prvořadým úkolem. Během minulého roku jsme podali pomocnou ruku 57 rodinám z ORP Rychnov nad Kněžnou a ORP Dobruška, a 5 pěstounským rodinám. Podporu získali především v oblastech, jako je zajištění vhodných podmínek k bydlení, dostatečný příjem rodiny, komunikace s dítětem, podpora rodičovských kompetencí či zprostředkování odborné pomoci. Naše úsilí bylo oceněno nominací na cenu Sociální služby KHK roku 2023, což nám dodává energii a potvrzuje smysl naší práce.
Do dalších let bych nám všem přála, aby bylo možné přinést úlevu v těžkých životních situacích co nej-více potřebným rodinám. Zároveň chci vyjádřit upřímné poděkování všem, jenž nám věnovali čas, podporu a důvěru. Jsou to naši klienti, pracovníci, veřejnost, donátoři a spolupracující organizace, tvořící pevný základ naší práce. Bez nich bychom nemohli pomáhat těm nejzranitelnějším.

Děkuji vám všem

Bc. Monika Musilová, předsedkyně spolku

„Rodina je tam, kde je tvé srdce.“

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru